Digital sociala medier

ABSEK digtal – den lilla byrån med det stora engagemanget!

Tänk dig att du står vid DN-skrapan i Stockholm som är 88 meter hög och tittar rakt upp. Lika långt scrollar svensken i genomsnitt per dag i nyhetsflöden på Internet. På julafton tycker vi att alla sitter bänkade framför Kalle Anka. Kalle Anka når 3,7 miljoner människor vilket vi jämföra med Facebook som når 6,5 miljoner människor i Sverige varje dag.

När det kommer allt fler företag på marknaden växer även behovet av att synas på Internet allt mer. När ditt företag marknadsför sina produkter och tjänster på Internet har man möjlighet att nå en stor publik precis där de befinner sig. Att kunna handskas med digital marknadsföring blir därför viktigare och viktigare för varje dag som går.

Vad kan vi erbjuda ert företag?

Vi har den kompetensen som behövs för att vi ska ha möjlighet att hjälpa er med allt som kommer till er digital marknadsföring. Vi erbjuder dig som kund förmånliga paket där stora delar av er digitala marknadsföring ingår samt mindre enskilda bitar som ni som företag saknar och behöver.

Vår målsättning är att ha fokus på er som kund. Vi vill finns tillgänglig för er kunder när ni behöver oss.

Alla uppdrag utformas personligen efter era behov och önskemål. Vi tillhandahåller kompletta lösningar till fasta priser inom digital marknadsföring, se gärna mer under våra tjänster.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Behöver ni hjälp med er redovisning, besök:

Absek text.jpg